Explora

Market

Explora una àmplia selecció de marques que ofereixen productes únics. Trobaràs objectes especials per emportar-te a casa. Descobreix noves marques i deixa't captivar per la màgia del White Summer Festival 2023.

Food Experience

Delecta't amb una experiència gastronòmica excepcional al White Summer Festival 2023. Descobreix food trucks, restaurants i degustacions que satisfan tots els gustos i et convida a explorar el món a través del menjar.
Els nostres escenaris musicals presenten una selecció eclèctica d'artistes, des d'aclamades bandes fins a talentosos DJ's, que faran vibrar els teus sentits. Gaudeix de concerts en viu de diferents gèneres musicals.

Family

Activitats
Gaudiu de moments inoblidables en família al White Summer Festival 2023. Hem preparat una àmplia varietat d'activitats i espectacles perquè nens i adults comparteixin experiències úniques junts. El nostre festival ofereix entreteniment per a totes les edats.

Performing Arts

Performances
White Summer Festival 2023 us portarà a un viatge fascinant a través del teatre, la dansa, el circ i molt més. Meravella't amb les actuacions de la companyia Pablo Méndez Performance i submergeix-te en el màgic món de les arts escèniques al nostre festival.

Arts

El nostre festival és un llenç en blanc per instal·lacions artístiques. Cada any participen en White Summer artistes i nous talents que ens atrapen amb les seves obres i intervencions.