Explora

Explora el recinte i descobreix on estan ubicades les zones favorites del festival.

Market

Marques
White Summer va començar com un market d'estiu i avui dia s'ha convertit en una llançadora per a emprenedors creatius. Un secret a veus: ens encanta ser el lloc on nous projectes i idees es posen a prova i ser l'altaveu de marques emergents. Per això en The Village també trobaràs diversitat d'expressions creatives i de formats: des del firaire de tota la vida al dissenyador de moda, influencers amb marca pròpia i delicats artesans, tarotistes i tatuadores de henna... Sents ja tanta emoció com nosaltres?

Food Experience

Restauradors
White Summer reuneix una àmplia oferta gastronòmica dividida en tres zones diferents. Allthose Food Market, amb una selecció de projectes rellevants en el món de la gastronomia; Family Feast, un espai molt extens amb taules àmplies on asseure's a gaudir d'un bon sopar amb la família i amics; i una zona de Street Food amb una selecció de foodtrucks per a aquells als quals els encanta el fast food de qualitat. Horaris? Passin i mengin. White Summer és un restaurant a l'aire lliure obert de 18:00h a 00:00h, una delícia pels que són d'improvisar i menjar a qualsevol hora.
Tres escenaris, tres experiències. A l'escenari White Summer, artistes de renom crearan els records que t'emportaràs d'aquest estiu. L'escenari Stars of Tomorrow és la finestra al panorama d'artistes emergents que has de conèixer, sí o sí. Per submergir-te en l'eufòrica música punxada per diversos DJ consolidats i per descobrir, passa't per l'escenari de Catalana Occident, el Soundwave Paradise.

Family

Activitats
White Summer és el festival familiar per excel·lència. No sols perquè està pensat especialment per venir en família, sinó perquè hi ha una gran varietat d'activitats pensades pels més petits. Enguany comptem amb dues zones: el Kids Sorra, que concentra l'essència de White Summer amb tallers d'art, camerinos, un espai dedicat per a bebès i jocs gegants, i el Wonder Park, una zona amb inflables d'"humor amarillo", entre altres, on gastar energia i desfogar-se a ritme de la música en viu.

Vens amb nadons? Et cobrim. Disposem d'una zona on aparcar els cotxets, amb canviadors de bebè, trones per menjar, cadires de lactància, microones per escalfar la llet i totes les necessitats bàsiques perquè puguis venir amb el teu bebè.

Performing Arts

Actuacions
Amb el capvespre, la màgia desperta a White Summer. Actuacions de companyies de teatre, dansa i circ ens sorprenen amb les seves performances mentre passegem pel festival. Hi ha per a tots els gustos. Robots, elfs del bosc, la Via Làctia, animals gegants... ja veus, volem sorprendre't. Sí, a tu també: aquests espectacles visualment fascinants i desafiadors emocionen a tota la família.