General Devolucions Anti-covid Dónde dormir
Què és White Summer?
L'edició 2020 de White Summer oferirà la millor versió de la cultura, el disseny, la gastronomia i el talent musical emergent del Mediterrani. Un ambient incomparable, espais per a totes les edats, una cuidada selecció de design partners, food trucks i propostes gourment per a tots els gustos i la millor música conflueixen per crear una vivència inoblidable que es gaudeix amb els 5 sentits.
Quan se celebra?
L'edició 2020 de White Summer se celebrarà de l'1 al 23 d'agost, des de les 18:00h fins a la 1:00h de la matinada.
On és el recinte?
White Summer se celebra a la masia Mas Gelabert a les Serres de Pals.
Es pot anar en cotxe? Hi ha parking?
Sí. Disposem de parking gratuït de cotxes i motos per a tot el nostre públic.
És obligatori pagar amb tarjeta?
No és obligatori. Tanmateix, per recomanació de les Administracions Sanitàries, a l’edició 2020 de White Summer es prioritzarà el pagament amb targeta de crèdit.
Les entrades són vàlides per a qualsevol dia?
Per recomanació de les Autoritats Sanitàries, i a diferència d'altres anys, les entrades només seran vàlides el dia pel qual les hagis adquirit. D'aquesta forma serem capaços de garantir un aforament limitat i segur per a tots els nostres visitants. En cas de no venir aquell dia, l'entrada perdrà la seva validesa i no es podrà reclamar la devolució de l'import.
Puc sortir i tornar a entrar en el recinte?
Per recomanació de les Autoritats Sanitàries, no es permet sortir del recinte de White Summer una vegada s'hagi accedit al mateix, excepte per causes excepcionals i/o emergència.
El recinte disposa de serveis sanitaris?
Sí. White Summer disposa de punt sanitari de primers auxilis. En cas necessari d'atenció, podràs dirigir-te al punt d'informació i un membre de l'organització t'acompanyarà fins al punt de servei sanitari.
Puc comprar les meves entrades en el recinte?
Per recomanació de les Autoritats Sanitàries, i amb la finalitat de garantir l’aforament permès en cada moment, només es podrà adquirir les entrades de forma anticipada i a través d’aquesta web.
Es pot accedir amb animals de companyia?
Els animals de companyia estan permesos. És obligatori portar bosses per recollir les necessitats de l'animal. Entre tots hem de cuidar l'entorn que ens rodeja.
Què passa en cas de pluja?
Els dies de pluja o vent, l'activitat prevista segueix, sempre que no hi hagi risc per als visitants, col·laboradors i treballadors. No es retornarà l'import de les entrades en cas d'incidències meteorològiques.
Els nens han de comprar entrada?
Per recomanació de les Autoritats Sanitàries, i amb la finalitat excepcional de controlar i garantir l’aforament permès en cada moment, els menors d’edat de 0 a 11 anys (inclosos) hauran de comprar una entrada, de cost zero, que inclourà únicament les despeses de gestió associades al canal de venda online.
Què puc fer si durant la visita a White Summer perdo alguna cosa?
A White Summer disposem d'un servei d'objectes perduts. Al punt d'informació t'atendran. Una altra opció és enviar un correu electrònic a info@whitesummer.es i procurarem ajudar-te.
Si la meva dieta alimentària és especial, quins serveis puc trobar a White Summer?
Existeixen diferents opcions alternatives gastronòmiques en els punts de restauració. Trobaràs opcions de menjar vegetarià, ecològic, sense gluten i vegà.
Es pot entrar beguda/menjar a White Summer?
No. Està prohibit entrar menjar i beguda al recinte. Només es permet l'entrada de menjar per a nens i nadons.
Es pot fumar dins del recinte?
White Summer se celebra majoritàriament en espai exterior on es pot fumar. Està prohibit tirar burilles a la gespa. El recinte disposa de papereres i cendres.
On puc allotjar-me durant White Summer?
Des de White Summer recolzem al sector hoteler de la Costa Brava. Trobaràs el llistat d'hotels amb els quals hem col·laborat en el següent enllaç.
Existeix transport públic per arribar a White Summer?
No, no existeix transport públic per arribar a White Summer. Es pot accedir a peu, en bicicleta, en moto o en cotxe. L'entrada inclou parking gratuït.
Com s'accedirà al recinte?
Amb la finalitat d'evitar aglomeracions en els accessos dels Welcomes de White Summer, es recomana adquirir l'entrada de forma anticipada. En qualsevol cas, tots els Welcomes de White Summer disposaran d'unes mesures de distanciament social que garantiran un accés ordenar i sense aglomeracions.

Usem cookies pròpies i de tercers per a facilitar la navegació, millorar els nostres serveis, i per a mostrar-li publicitat relacionada, si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Més informació a la nostra Politica de Cookies.

Play